De Dimlux maxi controller  kunt u in combinatie met de co2 sensor gebruiken voor het sturen van uw co2 in de ruimte.

265.00 incl BTW

Categorie:

Dimlux Maxi Controller

 

DimLux Maxi Controller EVO 1.2. Wordt standaard geleverd met een 5 meter Interlink kabel. Kan ook geleverd worden met een extra lange Interlink kabel van 10 meter. Deze 10 meter kabel dient afzonderlijk besteld te worden, zie hiervoor het product: DimLux Interlink kabel voor DimLux

Uitgebreide en nauwkeurige instel mogelijkheden

Sensoren: meten = weten

Er zijn meerdere sensoren verkrijgbaar die kunnen worden aangesloten op de DimLux Maxi Controller. Een temperatuursensor en luchtvochtigheidssensor kunnen gecombineerd worden met een planttemperatuursensor voor een optimale groei van gewassen. De waardes verkregen uit de temperatuursensor, luchtvochtigheidsensor en de planttemperatuursensor worden vervolgens geanalyseerd en gecombineerd zodat gestuurd kan worden op de optimale verhouding tussen de omgevingstemperatuur, relatieve vochtigheid van de omgeving, relatieve vochtigheid en temperatuur van de bladeren van de gewassen en het dampdrukdeficiet.

Co2 instellingen

Via de dimlux maxicontroller kunt u de gewenste co2 waardes invullen. Vervolgens stuur de controller deze gegevens naar de branden zie Co2 kachel, deze waardes worden vervolgens weer gemeten door middel van de co2 sensor van dimlux.

 

 

Call Now Button
Uw winkelwagen
Subtotaal: 0.00  (0 items)
Your shopping cart is empty
Ga shoppen!