Verzenden

Dutch Air Support B.V. verstuurt alle bestellingen onder de 30 kg met bestemming Nederland via PostNL of GLS met Track & Trace code. Wanneer u de betaling reeds via onze website heeft voldaan zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk verzenden. Heeft u een ‘Mijn Pakket’ account bij PostNL dan kunt u zelfs aangeven waar en wanneer u het pakket bezorgd wenst te krijgen.

Bestellingen tot 30 kg met bestemming landen binnen de Europese Unie worden ook met PostNL of GLS verzonden. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht, afhankelijk van het gewicht van het pakket. Een overzicht van deze bijkomende kosten wordt getoond tijdens het bestelproces. Bestellingen met bestemming landen binnen de Europese Unie worden in de meeste gevallen binnen 3 tot 7 werkdagen bezorgd.

Bestellingen boven de 30 kg met bestemming Nederland alsmede landen binnen en buiten de Europese Unie worden verzonden via een nader te bepalen transporteur. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de order. Een overzicht van deze bijkomende kosten wordt getoond tijdens het bestelproces. Na ontvangst van de betaling houden wij u op de hoogte van de status van de verzending van uw bestelling. Bestellingen boven de 30 kg met bestemming Nederland worden in de meeste gevallen binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd. Bestellingen boven de 30 kg met bestemming landen binnen de Europese Unie worden in de meeste gevallen binnen 3 tot 7 werkdagen bezorgd. Bestellingen boven de 30 kg met bestemming landen buiten de Europese Unie worden in de meeste gevallen binnen 5 tot 10 werkdagen bezorgd.

Van elke bestelling ontvangt u een orderbevestiging en een verzendbevestiging op het door u opgegeven e-mail adres. Als u een Track & Trace code ontvangt (dit hangt af van de ingeschakelde transporteur) kunt u uw bestelling volgen vanaf het moment dat de zending voorgemeld wordt bij de desbetreffende transporteur tot aan het moment van bezorging.

Call Now Button
Uw winkelwagen
Subtotaal: 0.00  (0 items)
Your shopping cart is empty
Ga shoppen!